• lv
Latvijas Sakaru darbinieku arodbiedrība PRO
Pasākumi


LSAB PRO biedru brauciens no Adrijas jūras līdz Gardas ezeram, 23.08.22-29.08.2022.

2022.gada 23.augustā LSAB PRO biedri devās ceļojumā uz Itāliju, no Adrijas jūras līdz Gardas ezeram.

Agrā izbraukšana, ceļš pa Latviju, Lietuvu, Poliju un nakts viesnīcā Čehijas austrumos.

 

Otrā dienā pēc brokastīm devāmies tālāk uz Itāliju. Pasta sektora biedriem tiek izdalītas LSAB PRO aptaujas anketas, lai labāk izzinātu biedru vēlmes. Pēcpusdienā sasniedzām Veneto reģionu un varējām veldzēties Adrijas jūrā, Kaorle pludmalē. Nakts viesnīcā Itālijā, Veneto reģiona austrumos.

Trešajā dienā pēc brokastīm braucām uz Venēciju, kur mūs sagaidīja vietējā gide. Pastaiga pa pilsētu, kas ir izvietojusies uz 118 nelielām salām, kuras savieno 378 tilti. Pilsētas centra apskate: Dodžu pils, Sv. Marka katedrāle, Zvanu tornis, Pulksteņtornis, Nopūtu tilts, Rialto tilts, Lielais kanāls. Atvadāmies no gides un pasniedzām nelielus suvenīrus no Latvijas. Atpūta pie Adrijas jūras Sottomarinā (Sottomarina). Nakts - viesnīcā Itālijā, Veneto reģiona austrumos.

Ceturtajā dienā pēc  brokastīm devāmies uz Veronu. kur gide mūs iepazīstināja ar pilsētu. Pilsētas vēsturiskais centrs ir iekļauts UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā - nocietinājumi, Jaunie vārti, romiešu amfiteātris, rātsnams, Vecā pils, Borsari vārti, Džuljetas māja, Erbes laukums, Lamberti tornis, Skaligēru arkas, Akmens tilts pāri Adidžes upei. Nākošais ceļojuma mērķis - Gardas ezers (Lago di Garda) ir ne tikai lielākais ezers Itālijas teritorijā, līdz pat 346m dziļš, bet arī spēcīgs pievilkšanas magnēts tūristiem. Torre del Benako (Torre del Benaco) ciemats ar Skaligeru cietoksni. Šarmantā viduslaiku Malčezīnes (Malcesine) pilsētiņa pie Baldo kalna. Skaligeru pils. Zaļumu pilna Limone (Limone sul Garda). Nakts - viesnīcā Itālijā, Veneto reģiona austrumos.

Piektajā dienā pēc brokastīm sākās mūsu ceļš mājup. Pa ceļam vēl apstājamies hipermarketā, kur varējām iegādāties Itālijas pārsteigumu dāvanas .Nakts viesnīcā Čehijas austrumos.

Sestajā dienā  jau dodamies Austrijas virzienā,kur ieturam maltīti ,lai dotos tālāk. Agri no rīta sasniedzām Rīgu. Kopējais nobrauktais ceļa garums bija 8786 km.

LSAB PRO biedri saka paldies par atbalstu ceļojumam uz Adrijas jūru un pasakaino Gardas ezeru, ko iesakām apmeklēt arī 2023.gadā 

Vairāk bildes galerijā.

 

Ar cieņu,
Elga



Jaunumi

Pieraksties lai saņentu jaunumus.