2023.gada 18.martā LSAB PRO biedri no Liepājas, Alsungas, Ventspils un Rojas apmeklēja zivju pagatavošanas meistarklasi, ko vadīja zivju meistare Dina.
Meistare mūs sagaidīja ar tikko svaigi kūpinātām zivīm. Šie kūpinājumi garšoja vienkārši lieliski. Meistarklases turpinājumā piedalījāmies reņģu sacepumu veidošanā un reņģu picas sagatavošanā. Kamēr gatavojās zivju ēdieni,mēs apskatijām Kaltenes muzeju.
Pēc tam notika ēdienu degustācija. Visi bijām pārsteigti par šiem neparastajiem un garšīgajiem zivju ēdieniem, ko varēsim turpmāk pagatavot paši savās mājās.
Stundas nemanot aizritēja pacilātā noskaņā.
Iesakām organizēt arī turpmāk šādas zivju meistarklases.
Paldies LSAB PRO par atbalstu !
Ar cieņu,
Elga
Pieraksties lai saņentu jaunumus.